Sweet little moments


Takana monta päivää aivan linjatonta menoa. Ilmassa on ollut sosiaalisairastelua koko viikonlopun, ja jonka johdosta virtuaaliriennot ovat aina kärsijän osassa. Aidot pahoitteluni. Asiaa laitetaan hoidettavien listalle juuri nyt.

Vauhtiviikoloppu alkoi treffeillä Teron kanssa perjantai-iltana. Ihan samaan aikaan oli miehen estimated time of arrival. Harmittava tuplabuukkaus, mutta Tero vei voiton ja tanssilla mentiin. Saarinen tuli esittämään henkeäsalpaavan Hunt-soolonsa Nairobiin, sen vihoviimeisen kerran, ikinä. 174s esitys, Nairobin keskustan pikkuruisen kulttuurikeskuksen mustalla lavalla. Minä siinä etupenkissä, metri Teron varpaista. Olo oli kuin dueton toinen puolisko. Tässä levitoidaan vieläkin illan annista.

Elilen oltiin joulubasaarilla koko armias päivä ja illalla taas tanssittiin. Ilman Teroa,  ihan omin kintuin ja oman miehen kanssa. Saatiin illaki kokoon meidän maailman paras kerhollinen kavereita ja siitä porukasta ei virta tai viini lopu koskaan;). Tänään on pyöritty kotinurkissa, närpitty sipsejä aamupalaksi ja vastaanotettu vieraita. Saatiin aamukoneella meidän uusi ensi vuoden sisko kavereineen;). Ja siinähän on kylliksi syytä laittaa pöytä koreaksi pihapuun alle. Kannettiin kynttilät ja pöytälamput ulos, ruusut ja valkoinen liina. Istuttiin lämpöisessä illassa, turistiin ja juteltiin pitkälle pimeään. Syötiin parsaa ja pihviä, ja palan painikkeeksi kunnon kahvit.

Nyt painetaan puuta, ja keskitytään tulevaan arkeen. Mitä tuoneekaan tullessaan, mutta ainakin himpan verran aktiivisempaa oleskelua juuri täällä.

Gnite!

Jaana
Comments

 1. Siinä on aina jotain sykähdyttävää, kun lukee, että suomalainen käy katsomassa suomalaisen taiteilijan esityksen tai näyttelyn jossain merten tuolla puolen. Ja minä en ole Teroa vielä nähnyt edes Suomessa. No, vähemmänhän hän kai täällä esiintyykään.
  Toivottavasti saitte kivan uuden siskon sinne - onnentyttö on, kun teidän elämäänne pääsee jakamaan.
  Oikein mukavaa alkavaa uutta viikkoa sinne!

  ReplyDelete
 2. Kivan viikonlopun jälkeen, on taas energiaa aloittaa uutta viikkoa. Kesäistä viikkoa sinulle sinne ;)

  ReplyDelete
 3. Melkeimpä kateellisen katson kuviasi, miten voitte vaan kattaa pöydän ulos....täällä, jos tarkenisi, myrsky veisi ruuat mennessään...:)

  ReplyDelete
 4. Ai kun teillä on taas ollut mukavaa ja mikä parasta sait kalakaverisi kotiin <3! Hieman täytyy olla kade tuosta ulkona syömisestä ja bongasin aivan ihanat ottimet, nuo puiset kädet :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!
  Kirsi

  ReplyDelete
 5. Miehesi taas kotona, joten kaikki hyvin :-)
  Ihan minun väriset lautaset!

  ReplyDelete
 6. Olen varmaan todennut tämän aikaisemminkin, mutta kuvasi ovat niiiin ihania! Niin täynnä elämää ja väriä! Hyvä fiilis tuntuu vahvana. <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts