Jälkeen ja ennen...

... safarin. Viikko on vilahtanut safaritunnelmissa - tosin me talonväki ollaan jatkettu normiarjella ja pintaliidolla, mutta vierailevat seikkailijat ovat ottaneet ilon irti ja viettäneet aikaansa savanneilla. Eilen illalla oli puinti-ilta, ja käytiin läpi viikon villisaldo ja tehtiin mielikuvaharjoituksia tulevan viikonlopun yhteisestä reissusta. Tänään on meneillään valmistautumisien maksimointia ja huomenna aamusta on lähtö kolmen päivän reissulle - suuntana kukkuloiden kuningas Kilimanjaro. Ei huippu ei, mutta juurella odottaa Kibo Villa, veranta, valkkari ja maisemat.

Ennen kuin suunnataan kokka kohti lakeuksia, niin päivä otettiin urbaanisti. Pyörittiin kaupungilla ja totta kai piti päästä perjantaisille markkinoille. Tilpehööriä ja tuliaista joka lähtöön.


Nyt kun on ostokset ja kaupungin nähtävyydet hoideltu alta pois, niin voi taas keskittyä siihen olennaiseen. Safareissa on kummaa taikaa vielä vuosienkin jälkeen - aattoiltana kaikilla on perhosia sisuksissa ja intoa ilmassa. Muksut puntaroivat tulevia pongauksiaan, kun me isommat varmistellaan että herkkuja ja kynttilöitä on kylliksi kruunamaan illan tunnelmat. Kamerat on ladattuina, kartat taitettuina, kassit valmiina, fileet marinoitu ja aamulla vielä tankit täyteen. Menoksi.

Hyvä päästä pois pölyistä, langoilta ja verkoista. Hyvä päästä näkemään horisontti. Hyvä ottaa laatuaikaa lasten kanssa ja antaa mielen karata päiväntasaajan ihmeellisten öiden linnunradoille. 

Näistä tunnelmista toivottelen suloista viikonloppua kaikille - ja lupailen raivata ensi viikolla himpan verran enemmän aikaa näihin virtuaalipuuhiin. Ja kuvia, kuvia totta kai.

Enjoy & Explore. 

Comments

 1. Kauniita koruja!
  Oikein ihanaa viikonloppua teille sinne.... missä horisontti näkyy :)

  ReplyDelete
 2. Siis mahtimeininkiä! Nyt kyllä mekin otetaan enemmän noita irtiottoviikonloppuja, vaikka ihan safarille ei päästäkään. Mahtiviikonloppuhan onnistuu ihan missä vaan, kunhan pakkaa ja lähtee. Ja se vipinä vatsanpohjassa on just sitä ihanaa odottamista. Toivottavasti teillä oli hauskaa, me suunnataan huomenna Välimeren rannalle!

  ReplyDelete
 3. Kuvista välittyy niin vahva tunnelma, että melkein tuoksutan sen tänne asti.
  Mahtavan kuuloista safaria tiedossa! Kiva nähdä kuvia ja fiilistä! Nauttikaahan :-)

  ReplyDelete
 4. Ihanan värikkäitä kuvia tässäkin, mutta jään mielenkiinnolla odottamaan safarikuvia. Rentouttavaa retkeä! :)

  ReplyDelete
 5. Kuvasi ovat niin upeita, tekisi mieli tulla sinne HETI! Mieheni tuli juuri viikolla Afrikasta, kohteena oli KILIMANJARO ja 6000m, minkä mies sitten saavuttikin, hyvä ja hengästyttävä 10 päivän reissu. Hyvää matkaa myös teille!
  XX

  ReplyDelete
 6. Blogisi on aivan ihana! Todellinen hyvänmielen blogi.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts