Keittiössä


Tässä on taas kavalkaadi pimeitä kuvia. Viikon tahti on ollut juuri sitä, että vaikka aurinko paahtaa ulkona kirkkaalta taivaalta, niin siitä ei ole ollut paljon iloa. Ei itselle, eikä kameralle.  Aamulla juosten häthätää hiki päässä duuniin, ja illalla pimeässä takaisin. Melkein saman tien valmiina pedin pohjalle, ihan vaan siksi että voisi aloittaa saman syöksylaskun taas aamulla. Ihan tolkutonta touhua joskus. 

Onneksi on otettu hiukan huvitusta keskellä viikkoa. Harvinaista meidän huushollissa. Mutta ehtaa Thaicurrya aidoilla aineksilla ei yksinkertaisesti voi vastustaa, ja siihen syssyyn vielä pojan synttärikakut ja vaahtokarkit. Onneksi on lähipiirissä Aasian koluneita kulinaristeja, jotka ottavat innolla keittiön haltuun meidän muiden iloksi. Ja onneksi on vielä kakkupuotikin, josta saa ostettua samettisia suklaakakkuja. Joten oma osuuteni näihin herkkuhetkiin on ollut lähinnä symboolinen, pöytään nojailua tai santsiannoksien kauhomista;)

Viikonloppu häämöttää jo. Aikeina nollata oikein olan takaa, pitää pari päivää kalenteri ihan tyhjänä.  Saapa nähdä miten käy. Voisi korkata pinon uusia kirjoja, piipahtaa blogimaailmassa  ja antaa vaaleansinisten säärien kelliä hetken auringossa. 

Kuulostaa niin mukavalta. Viimeinen rutistus vielä. Kaikille mukavaa perjantaita. TGI melkein F. 

xxx


Comments

 1. Hyvää ystävänpäivää myös sinne kauas!
  Onnea sankarille!
  Loppukiri tälle viikolle ja sitten = relax!

  ReplyDelete
 2. Hyvää ystävänpäivän iltaa sinne;)

  ReplyDelete
 3. Hyvää ystävänpäivää ja tulevaa viikonloppua sinne:)
  Sinulle on haaste blogissani... että se siitä rennosta viikonlopusta;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Kiitos and Apua - minkäs teit;) Otan ilolla haasteen vastaan, ja ehkä tässä onkin jo aika pläjäyttää jotain henk.koht.detskuja ruudulle. Iso Kiitos!

   Delete
 4. Kuulosaapa hektiseltä Sinun arkesi. Millaista työtä teet?
  Rauhallista tai rentouttavaa viikonloppua...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arki on sitäsamaa joka puolella, ja maanantai aina yhtä maaninen, eikö? Olen kehitysyhteistyöhommissa, entinen arkkitehti, nykyinen virkamies. Voih, kuulostaapa tylsältä... ;) Ihanaa viikonloppua!

   Delete
 5. Onnea synttärisankarille! Mieti, miten aika menee nopeasti - just oltiin vatsoinemme lounastreffeillä.. Halauksia ja mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. Kiva blogi!
  Mukavaa viikonloppua!
  Tibs

  ReplyDelete
 7. Onnea sankarille ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille! Kuvat on aina ihania katsella.

  ReplyDelete
 8. Halaus sankarille! Ja taitaa se äitikin ansaita halauksen pitkän viikon jälkeen ;)
  Mua nauratti kuule heti aamusta kun luin sun postauksen! Samankaltaista arkea sitä eletään päiväntasaajalla ja täällä pohjoisempana.
  Erona vaan metrin verran lunta :) se on jotenkin lohdullista ettei kumpikaan ole löytänyt mitään ehdotonta paratiisia ! Ei tarvii olla niin kauheen kade, ei lumesta eikä auringosta. 50/50 mennään siis ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts