Luodon loppusuora

Melkein pari viikkoa luodon nokassa on tulossa auttamattomasti tiensä päähän. Päiviä vielä pari jäljellä, mutta nyt jo mieltä kaivaa siivous ja pakkaaminen. Pyykkivuori on Kilimanjaron kokoinen ja tiedä vielä mitä vaatteita pitää löytymän ympäri niemennokkaa tenavien jäljiltä. Mutta ennenkuin laitetaan laineille hyvästit niin onneksi on aikaa kesähetkille ja ystäville. Miehet ottivat purkuhommat omikseen ja me nätimmät pistettiin maailma paremmaksi ja pöytä koreaksi - taas kerran. Samalla serkut, pikkuserkut ja koko raati seuraavaa sukupolvea nauttivat kesästä juuri niin kuin pitääkin. 

Merivesi +15 astetta, sauna onneksi +80 ja risat. Näillä eväillä on haastettu hypotermiaa, aamusta auringonlaskuun. Välillä vanhemmat vonkuvat tenavat kuiville, ja viikon viimeisin villitys on parcor vene- ja verkkovajojen katolta katolle. Se on sitä hullunhölmöä seinillä viuhkomista, onneksi meidän kuvioissa on maahan matkaa about metri. 

Huomenna aamulla koittaa viimeisen veneen köysien irtilasku, ja samalla alkaa oman kerhon valmistelu keskiviikon aamunkoiton lähtöön. Mutta - ennen moisia, edessä on vielä yksi yhteinen iltahetki, iltaruoka, iltajuttu ja iltailo. 

Edessä on pitkä pöytä ja pitkä ihana ilta. 

Comments

  1. Oho, oliko se loma kohta jo lopussa! Näin nopeesti se aina vaan menee! Onnellisia kuvia ja kauniita ihmisiä. Täällä on vielä 4 päivää koulua. Nauti viimeisistä päivistä.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts