Sunnuntai slurps

Viikonloppu vailla suunnitelmia, ja kuitenkin on tehty vaikka mitä. Spontaanit jutut on jotenkin vaan niin kivoja: kun ei ole hommia etukäteen buukattu, niin voi mennä ja tehdä fiiliksien mukaan. Mennä tai olla menemättä, tehdä tai olla tekemättä. Kunhan ei ole pakko. 

Lauantai livahti omissa hemmotteluhommissa -  saatiin kuontalo kuntoon ja garderoobit jotakuinkin järjestykseen. Illansuussa, pikkufuntsimisen jälkeen päätettiin kuin päätettiinkin lähteä tuttujen puutarhajuhliin, pikapiipahdukselle. Muka. Juhlat olivatkin hulppeat jazzbändeineen ja illalliskattauksineen taivaan alla. Saatiin hullunhauska pöytäsuerue pystyyn ja lopulta vedettiin taas vaakasuoraan tanssilattialla, aamutunneille:) Miksi meille aina käy näin?Normilorvimisen lisäksi tänään ollaan syöty. Köllitty puutarhassa ja herkuteltu tasatahtiin. Kun kerrankin on aikaa - ja itse keittiökuningatar on vapaalla  - niin sitä ollaan häärätty keittiössä pitkän kaavan mukaan. Kokattu aamulla, päivällä ja illalla. Ei pelkästään omaksi iloksi, vaan ihan tarpeeseen ja monen vatsan täytteeksi. Omien neljän lisäksi meille on taas rantautunut naapuruston junioreita yökyläilemään ja lemmikeitä kiusaamaan. Nälkä on jatkuva ja kasvava, it seems. Ja keittiön pöydän ympärillä ruuhkaa. Kaikki menee mikä eteen kannetaan. Autuaita ruokittavia. 


Paksuja pannukakkuja aamiaiseksi, lämpimät voikkarit lounaaksi, ja bravuuri-mexikolainen-fajitas-tsydeemi illalliseksi. Joka väliin vesimelonia ja pikkubanskuja.Kaiken huusaamisen laannuttua varasin ikioman saunavuoron. Ei ole meidän pienen punaisen puusaunan löylyjen voittanutta, akaasian alla.

Illan päättää popcornit ja elokuvat. Ja monen metrin rivi ihania ihmisiä kotisohvalla.

Suloeloa koko viikonlopun kyllyydestä. Aika kiva tekemisen saldo, 100 % im promptu;) 

Viikonalkuja xxx

Comments

 1. Ihana talo teillä, voi voi! Kyllä näyttää hyvältä nuo sapuskat, kyllä jaksat aina olla energinen ja juhlia yömyöhään. Ja saunakin teillä siellä Keniassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla taas sieltä suunnasta! Oi voi, joskus jaksaa, useammin vähemmin:) Ihanaa loman jatketta, ja kiitos ihanista briiffeistä ja kuvista.

   Delete
 2. Teillä on siellä oikein kaunista! Kiitos kutsusta tulla tänne vierailulle -tänne jään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Karibu sana - tervetuloa! Tavallista tallaamista, huisketta ja hulinaa. Kiva kun tulit;)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts