Juhlahumua. Suomeksi.

Eilen juhlittiin lasten ehdoilla ja suomenkielella. Vietettiin Suomalaisen Kouluyhdistyksen 30-vuotisen taipaleen lastenjuhlaa. Me vanhemmat saimme osamme juhlinnasta jo viime vuoden puolella aidon gaala-illan merkeissa - ja nyt sitten oli tenavien vuoro. Meidan touhuryhma (siis muutama aiti:) pistettiin nystyrat yhteen muutama viikko sitten, ja saatiin kokoon ihan kivat hipat - vaikka nain itse sanonkin. 


Suomalainen kouluhan on pieni; lapsia parikymmenta ja pelkastaan meidan mukulat kattaa jo suuren osan koulun oppilaista. Eiliseen proggikseen kuului kotimaiset leikit saappaanheitosta (aito Nokia-montsari) kalastamiseen (palkintoina suomalaisia karkkeja), grillimakkaraa, limpparia, aarteenetsintaa, ja kitaraa. Paikkana aivan huikea kartanonpoikanen Karenissa, jossa kaikki tilat ja tykotarpeet oli tarjolla. 


Mutta, mutta, kaiken riemun suurin bonus oli tietysti uima-allas. Makkaroiden ja hedelmakarkkien jalkeen hippojen huipennuksena oli uimahypyt suoraan trampoliinilta altaaseen. Voi sita iloa ja polsketta. 


Tanaan on ollut leppoisa koti-sunnuntai, silleen suurelta osin. Oltiin parin tunnin lenkilla koko perheen voimin viereisessa metsikossa, ja sielta suoraan koululle Allun treeneihin ja loppujengi paasi taas uima-altaaseen. Mehut on vahissa koko porukalla, kohta nuoriso nukkumaan ja sitten leffa. Ready for Monday!

Comments

Popular Posts