Villiviini


Ihana ilta, ihania ihmisia. Riekuttiin hyvassa seurassa aamutunneille, ja nautittiin joka hetkesta olan takaa. Oli Vishalinin synttarit, ja koolle kutsuttu juhlavaki on mainiota, kirjavaa ja kaikenkarvaista - joka maanosa edustettuna, jokaisella oma tarina kerrottavana. Desibelit nousivat illan myota, salamavalot rapsyivat ja saatiin imaistua huushollin viinivarasto kuivaksi. Tyhjia viinipulloja loytyi kuulemma tuplasti enemman kuin itse vieraita oli paikan paalla. 



Kuten monessa hyvassa menossa, niin loppuillasta mimmit kokoontuivat omaan huippuseuraansa puimaan tuikitarkeita juttuja ja miehet ryhmittyivat keskenaan louskuttamaan jostain todennakoisesti tyhjanpaivaisesta:) Naisten agendan ytimena oli vaatteet, ja ennenkaikkea ranta-sellaiset. Vallattiin Vishalinin vaatekaappi; mukaan ja paalle jai mita ihaninpia rantatunikoita - ensi viikon valkoisia santoja ja rantoja silmalla pitaen. Tunikat ovat tuliaisia Vish'in muutaman vuoden kauko-aasian keikalta ja varit ja mallit ovat vaan niin suunnattoman herkullisia. 




Mutta illan bonuksena oli ehdottomasti Zan the Man. Ikioma kummipoika, 1-v. 
Suloisuuden ilmentyma,  juuri ottamassa ensiaskeleitaan. 

Uusia ihmisia, uusia ilmeita, jekkuja ja juttuja. Pimeassa illassa, tahtitaivaan alla, ruokaa, juomaa, seuraa ja naurua. Ah. Hyva keikka, naita tahdotaan lisaa - kunhan ei liian usein:)

Comments

Popular Posts