Flower power

Isojen Juhlien valmistelut senkun kiihtyvät. Turkki päällä lähdettiin aamutoimiin, auringosta huolimatta. Se on se tuulikerroin, vai miksi sitä nyt virallisesti kutsutaankaan. Suvannossa tulee hiki, mutta tuulentuiverruksessa taatusti ei.

Päivän puhteisiin kuuluivat monenmetrin-lakaisut ja kukkakimppu-hääräilyt. Kimppuja tarvitaan tusinoittain, mutta itse kerääminen ja niputtaminen kulminoituu vasta huomiseen. Tänään askarreltiin koekappaleet. Sitä löytyy montaa sorttia kalliorannoiltakin, ja kunhan huomenna uskalletaan uhata hyttysiä niin metsästä kannetaan niittykukat. Ketoneilikat, kurjenpolvet, ruohosipulit, kissankellot ja sitten niitä nättejä keltaisia, you know what I mean. Lemmikeitä pikkuvaaseihin ja koiranputket isompiin. Metsämansikat matkaeväinä ja offin suihkepullot taskuaseina. 


Pelakuut saatiin purkkeihin ja purkit laskettiin aurinkoon, jotta nupuille saataisiin hiukan vauhtia. Tiukimmat pääsevät saunan eteiseen yöksi. Pare aueta;)
Suunnitelmissa iltasauna pitkän kaavan mukaan. Siis suuremman linjan kaavat ovat vielä viikonkin jälkeen hakusessa; illat venyvät hämärää odotellen ja hitaat aamut lipsahtavat helposti kotimaisen lounastunnin puolelle. Häärämisen summa pysyy silti balanssissa, aloitellaan ehkä myöhempään, mutta niin myös lopetellaan vasta viitta vaille myöhä. 


Auringonlasku on taas satumainen, sauna hehkuttaa, pelargoniat hymisee ja kesäilta parhaimmillaan.  On tyyni ja turkit nurkassa.Tosin Foreca lupaa lopun tälle hunajalle huomiseeen mennessä ;(

Comments

Post a Comment

Popular Posts