Higher state of happiness

Loma on sitä kun menee päivien laskuissa sekaisin ja kellot on laitettu narikkaan. Herätään kun on nälkä ja nukutaan kun on väsy. Siinä välissä puuhataan mitä mieleen juolahtaa ja aina välillä tuijotellaan horisonttia. Näillä nuoteilla vietetään saaristopäiviä meillä.

Aamun harmaus muuttui upeaksi iltapäiväksi ja auringonlasku kruunasi saunaillan. Päivän mittaan saatiin lattiat luututtua ja kaapit tuuletettua. Puunattiin terassi puhtaaksi siitepölyistä ja noukittiin niittykukat maljakoihin. Kuljettiin metsässä ja pistettiin mönkijäskabat pystyyn. Juniorisarja otti rundit kotiin, ja jälkiharkat jatkui kunnes koko saaresta loppui bensa. 
Tenavat ovat lojuneet hyvän osan päivää puljussa, vetäneet välillä vaakasuoraan rantakallioilla ja sitten taas rantaveteen. Rajatonta riemua. No, kaiken ilon hintana on lekurireissu huomenna. Ei mitään vakavaa, on viittä vaille mätäkuu ja sen sellasta sormenpäässä. Haetaan tytölle salvat ja kuurit. Onneksi saatiin liftattua kyyti heti aamusta kaupunkiin, ja toivottavasti takaisin päivän parin päästä viimeistään. Mies ja loppubändi jää tänne, tuliaislistalla on jätskiä ja silikoonia. 


Laitettiin lapset vetämään perunateatteria illansuussa. Saatiin sukulaisia naapurista saman pöydän ääreen - eipä muisteta milloin olisi sunnuntai-ilta maistunut yhtä mainiolta. Siis tänään on sunnuntai, right?

Ajatus huomisesta kaupunkikeikasta harmitti alunperin, mutta näin tarkemmin funtsittuna sitähän voisi piipahtaa Ikean kautta muutaman mökkitilpehöörin hakemassa. Ja tiedä vaikka jotain muutakin tuikitarpeellista tulisi vastaan ;)

Yötön yö jatkuu, vieressä takan hiilokset, valkoviini ja tukku tuhisevia tenavia. Herätys kello seiska, aamusumpit kalliolla. Nyt vain pitää löytää se kello ja virittää herätykset. 

Comments

Popular Posts