Osa 2: Ulkokonttori


Nyt tulee imelyyksiä, mutta emännällä on ollut selvästikin aikaa käsissään tänään:)
Siis lomapäivä isolla; mies otti koko katraansa päiväksi mukaan duuniin ja jättivät mut yksikseni kotikonttoriini. *Smack*

Elokuu alkoi lämpimästi, kiitos, ja päätin kantaa kasan rompetta tuonne pihapuun alle juuri ja juuri langattoman netin kantoalueen rajamaille.
Ulkobyroo ja kasa pullia. Hiukan meni överiksi viimeistään siinä vaiheessa, kun raahasin rakasta puuleopardiakin ja ruosteista lintuhäkkiä sinne seurakseni, mutta ajattelin että näyttää mukavalta kuvissa. Koirat on lahjottu makkaralla mukaan asetelmaan.

Eli siis tsydeemi on suureksi osaksi kyllä aivan lavastetta ja kameran iloksi kyhätty - mutta istuin toki tuolissa kunnon tovin, ja sain sen uuden kirjan hyvään alkuun. Olisin viihtynyt pidempäänkin, mutta viidakkorumpu oli viestitellyt muffinsseista ja pian oli taas koko apinalauma mukana pidoissa.
Ja nämä karvapehvat ovat kasvaneet entistä röyhkeämmiksi, joten oli paras peruuttaa takaisin olkkariin pullieni kanssa.

Kuvia sentään sain, heh. Hiukan ovat hassuja, mutta siinäpä ovat harjoitukset.  Jos selitellä saa, niin ostin viime viikolla uuden Canonin herkkulinssin ja sen kanssa on leikitty viime päivät - ja tulevatkin, I guess. 

Ja sitä aikaa siis on aina vaan, niin sainpa bannerinkin vaihdettua tähän samaan syssyyn.
On se luojan lykky, että duunit alkaa taas tuota pikaa - tiedä mihin tässä vielä muuten ehtisikään;)


Comments

 1. Herkulliset värit ja mielenkiintoiset asetelmat. Rakastan värejä ja sinulla silmää lavastaa:-) Kyllä tuollaisessa konttorissa viihtyisin, koirat ja kaikki-Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiitos, hiukan oli sellaista sähläämisen makua, mutta mukavaa oli - koirillakin;)

   Delete
 2. Aivan mielettömän upeat kuvat, värit, tavarat, luonto, kaikki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja tärkeintä, että oltiin ihan oikeasti akaasian alla - joka ei kyllä kuvista näy, mutta usko pois;)

   Delete
 3. Hieno! Mutta parasta kattauksessa oli kyllä ihana ja kotoisa koiruli! ;)

  ReplyDelete
 4. No mutta WAU! Tuollaisessa konttorissa viihtyy aivan varmasti :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mutta ei siitä duunin tekemisestä kyllä mitään tullut;), mutta oli kivat kuikuilla taivaalle ja syödä pullia;)

   Delete
 5. Hihiiii, ihan hulvaton postaus! Leopardit ja kaikki! :) Minä teen myös kotona töitä ja olen haikaillu ulkopuolisen työtilan perään. Tämä ja edellinen postauksesi saivat minut innostumaan kotona työskentelystä uudelleen. Kauheasti erilaisia mahdollisuuksia... :) Minkäs linssit ostit? Minä haaveilen tästä: Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM. Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ihan huvikseni hulluttelin - mutta kivaa oli;) Mutta ei kannata kuitenkaan sitä byroota ulos kantaa, ainakaan jos haluaa saada hommia aikaiseksi... se linssi on Canon 50mm prime, f/1.4, vallan kiva leikitellä. Pitää kyllä harjoitella lisää vaan;)

   Delete
 6. Kauniisti yhdistelty värejä, aivan minun suosikkeja :-)
  Bannerikuva on tyylikäs, tykkään!

  ReplyDelete
 7. Lavastettua tai ei, mutta ihanaa, ihanaa, ihanaa..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joskus saa lavastella ihan kunnollakin, eikö? Ja kivaa oli;)

   Delete
 8. Hauska lavastus :)
  Ja ehditpä hetken nauttiakin - eiks se niin mene, että just kun saat rakennettua kivan pesän kaikkine tykötarpeineen ja aiot alkaa sen laiskan, nautinnollisen osuuden (vaikka sitten töitä tehden) alkaa kauhea rumba ympärillä. Tai vähintäänkin taivas roilasee vettä niskaan....ainakin täällä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just niin, jollei vettä niskaan, niin sitten apinoita. Heh. Mutta aina kannattaa kuitenkin yrittää;)

   Delete
 9. Ihan mielettomia kuvia! Makin haluan tuollaisen kotitoimiston ja mielellaan nuo koirulit viela viereen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, koirat ihan parasta. Ja kyllä ne ihmetteli, että mikä onkaan meneillään.. kuten varmaan myös portinvartijat ja naapurit;)

   Delete
 10. Terkut vaan täältä suomalaisesta sisätoimistosta... kyllä kauppa kävis paremmin jos olis tollaiset olosuhteet:)

  ReplyDelete
 11. Hieno byroo! Puuleopardi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja arvaas mitä - mullä on niitä kaksin kappalein. Ihan mun ikilempparit! ;)

   Delete
 12. Ei oo totta! Ihan kuin jostain sadusta. Upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, kiitos! Hiukan jännitti laitta moisia kuvia tänne, mutta niin kiva kun tykätään;)

   Delete
 13. Oliko afoptioprosessinne pitkä? Meillä kesti yöi viisi vuotta kun odotimme kotimaasta lasta. Toivo loppui kyllä niin, mutta odotus palkittiin kun saimme parin kuukauden ikäisen vauvan. Teillä prosessi ei mennyt varmaan suomen kautta? Vaatii varmaan sikäläisen verkoston jos adoptoi suoraa kohdemaasta

  Liisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kun ollaan pysyvästi Keniassa asustavia, niin teimme adoption paikallisten kiemuroiden ja lakipykälien mukaisesti. Varsin perusteellinen prosessi, joka kesti kaikenkaikkiaan noin puolitoista vuotta - mutta, tyttö oli meillä lähes koko ajan, eli olimme sijaisvanhempia kunnes saatiin adoptiolle lainvoima, jonka jälkeen koko prosessi sitten sai hyvinkin nopsaan lainvoiman myös Suomen viranomaisten puolesta. Hienosti meni alusta loppuun.

   Delete
 14. HEI, nyt monta asiaa mielessä, ensinnäkin kuvat olivat jälleen pökerryttää minut, niin upeita ne ovat kuin maalaukset.
  Edelliseen komenttiin lisäisin, että meillä on ollut samanlainen adoptiokokemus ; Thaimaassa asuessamme mentiin paikallisten kiemuroiden kautta noin puolessatoista vuodessa.
  VIELÄ YKSI ASIA: Ottaisitko minuun yhteyttä sähköpostitse, nimittäin tapasin tätisi täällä Espoossa POP UP tapahtumassa(hauska yhteensattuma) ja minun pitäisi saada hänet kiinni, koska laskutin häntä väärin, eikä minulla ole hänen yhteystietojaan... (plemstrom@gmail.com)
  XX Päivi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Jaana!

   Oli tosiaan hauska yhteensattuma eilen Espoossa POP UP SHOPissa! Otan itse yhteyttä Päivi Lemströmiin, jotta voidaan korjata laskutusvirhe.
   Mukavia töihinpaluufiiliksiä täältä Suomen helteestä - varjossa 27 astetta!
   Marja

   Delete
 15. IIhana toimisto<3 Ei väliä vaikka olisi vähän lavastettu:) Sellainen kysymys että onko siellä matelijoita tai hämähäkkejä??? Kuinka rauhassa voi ulkosalla tehdä hommia?

  ReplyDelete
 16. Heippa Sissi - onhan täällä vaikka mitä ötököitä, mutta sellaisia harmittomia suureksi osaksi;) Ulkona voi olla ihan rauhalla, kunhan ne apinat malttavat jättää rauhaan;)

  ReplyDelete
 17. Saa sitä lavastaa, elämä on välillä lavasteita täynnä! Ja tuon kannun ja nuo ruusut mä ryövään nyt heti tänne ennenkuin apinat hyökkäävät!!!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts