Groove

Hilkun verran lähempänä haavetta. Kotia. Turkua. Tänään on sitten tsuumattu lennot Suomeen jussiksi ja lomaksi. Ihan huikean ihanaa. Silmittömän kallistahan tämä lysti on kuskata tätä kerhoa maan äärestä toiseen, mutta näille jutuille ei voi oikeastaan laittaa hintalappua lainkaan. Loma Suomessa, loma saaressa, tuttuja ja perhettä, shoppailua, lapset kummeilla ja partioleirillä, shoppailua, mansikoita torilla, etelä-pohjanmaata, shoppailua. Täpinöissämme.

Ennen lomia on kuitenkin vielä tuhat juttua tuunattavana. Röykkiöittäin töitä, parit kivat safarit, arjen iloa ja sitäsamaa. Meidän Hanslankari Klubben on saanut juttuja aikaiseksi; samalla kun alakerran kylppäri on hiottu iskukuntoon kukka-asetelmineen kaikkineen, niin hommat jatkuu autokatoksessa ja saunanterassilla. Saadaan paikat kuntoon ennenkuin hilppastaan lomille. 


Olen ottanut kriittistä katsetta kaikkeen sälään mitä on aikojan varrella nurkkiin kerääntynyt. Ja sitä sälää on paljon. Ihan kotimaista kirppiskamaa, jota on raijattu mantereelta toiselle vuosien saatossa. Moni vanha markan kippo on reissanut ristiinrastiin enemmän kun keskiverto kaupparatsu. Kamat konttiin ja uusi osoite tarraan, ja taas mennään. Meillä oli miehen kanssa sellainen sesonki jokunen vuosi sitten, että tavarat oli levitetty kolmelle mantereelle - mutta vihdoinkin ollaan saatu haalittua kaikki mammona (AKA roju) saman katon alle. 

Joskus opiskeluvuosina keräilin puolivahingossa vanhoja pulloja. Ei nyt sentään mitään palautuspulloja, vaan sellaisia muka-sinnepäin-vanhoja-pulloja. Taidettiin haalia niitä Englantia myöden. Tupsahtivat taas esiin ja pääsivät bravuuripaikalle uuden vessan ikkunallaudalle. Ei huono kohtalo vanhalle britti-maitopullolle: vessa Keniassa. Seuraava retusointi voisi olla vakavastiotettava decluttering. 

Samalla sain jotenkin sössittyä tietokoneen asetukset, koko homma ollut jumissa toista päivää. Nyt ollaan ehkä taas jotenkuten linjoilla, mutta pitää pitää jaaritukset kurissa ennen kuin katoavat sfääreihin taas kerran. 

Goodnight stars, goodnight air, goodnight noises. Comments

Popular Posts