All right, folks...

... jottei tämä elämä mene ihan plörinäksi ja lötköttelyksi, niin nyt on sitten kamat kasassa ja suuntana supersafari huomenna heti aamut uimaan. Kasseja on siis purettu ja pakattu täysipäiväisesti viime aikoina.  Tänään on hankittu kymmenen matkailijat muonat ja juomat neljäksi päiväksi. Siis tavaraa on ihan älyttömästi, laatikoita tusina ja risat. Puskakeikka tiedossa siis, mukaan pitää ottaa kaikki - paitsi teltat. Ne on savannilla odottamassa,  mukaanlukien kokki. Juu, ihan absurdi yhtälö, keskellä Masai Maran lakeuksia meitä odottaa leiri ja arsenaali apulaisia;). Menyyt on suunniteltu ja reseptit valmiina. Ruokaröykkiöt luovutetaan keittiötelttahenkilökunnalle, ja kerrotaan mitä tarjoillaan ja milloin. Perfect! Kaikki tämä kanvaasin alla. 

Eli säästän teidät tylsiltä detskuilta tavarakasoista, mutta lupaan muutaman tunnelmapläjäyksen kun palataan kaupunkiin muutaman päivän päästä. Loppuviikon agendana on aamiainen seeprojen seurassa, lounas leijonilla, välipalat virtahepoja ihaillen, norsuista nautiskellen, hyeenan nauruja, leopardin läiskiä, miljoona gnuta, ja auringonlaskut G&T:n siivettäminä. Ei sähköjä, ei yhteyksiä, avara luonto ja pienet me.

Paradise found again. 


Comments

  1. Haluaisin niin kovasti laittaa blogistasi linkin oman blogini sivulle, että muutkin pääsisivät lukemaan näitä sinun ihania juttuja. Mutta jostain kumman syystä se ei onnistu... Onko blogisi missään blogilistassa? Ehkä saisin sieltä napattua osoitteen siten, että saisin sen lisättyä luettavien listalle...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts