Helenanpäivä”Äitii, koska tuut kotiin? Meillä on hyvä tuuli joka paikassa. Tänään on Helena-päivä ja me leivotaan hullluuuuu kakkuuu...”

Näin mua hätyyteltiin kotiin tänään toimistolta illan suussa, supersuloisesti ulkosuomeksi.

Ei, meillä ei varsinaisesti asu ketään Helenaa, tietääkseni. Mitä pienistä. Saatiin kuitenkin hellunhullukakku, kaikilla kaapista löytyvillä strösseleillä. Isosiskon koordinoinnille taas kiitos. xxx. 

Mikä keskittyminen ja panostus tytöiltä. Ja miten kivuttomasti ja sulavasti kakku katosi veljien ilmestyttyä paikalle. 


Antaa lasten nauttia - viime päivät käsillä ennenkuin koulut vievät mennessään ensi viikolla. 

Otetaan sen verran vapaudenrippeistä vaarin, että livahdetaan perjantaina puoleltapäivin taas safarille. Juu Juu, ei niistä saa nähtävästi tarpeekseen. Laitetaan karavaani kavereita ja kakaroita :) pystyyn ja suunnataan kohti pohjoista. Rennoin rantein, pari päivää pilviä tuijotellen. 

Mutta, iisisti nyt, ollaan vasta alkuviikossa. 

Onneksi on Helena ja syy juhlaan. 

Comments

 1. Nam, mitä herkkuja! :) Hauska idea juhlia Helenan-päivää... Tuostahan voisi tehdä sellaisen jutun, että aina kun tekee mieli hiukan juhlia, muttei siihen ole varsinaista syytä, niin ainahan sitä voi juhlia Helenan-päivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jossain on aina Helena ja syy juhlaan;) Voisin ottaa uusiksi jo tänään! Terkut!

   Delete
 2. Ihana kakku!!!

  Meilläkin on aina välillä Helena-päiviä (en vaan tiennyt, että niillä päivillä on nimikin ;D). Varsinkin näin lomalla. Hyvä syy juhlia ja saada vaihtelua arkeen.

  Mukavaa viikon jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hellupäivä jokapäivä? Ihanaa lomailua sinne, täällä toinen ääni kellossa, kyllä... onneksi on jo keskiviikko! Isot terkut!

   Delete
 3. Ihanan luovia lapsia, mussukoita kaikki ja niin kaunis kakku!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts