Meinattiin Tallinnaan, päädyttiin Pinellaan


On taas se aika vuodesta kun lapset on ripoteltu akselille Kaarina-Paimio-Helsinki. Kyllä, meidän mukulilla on maailman parhaat kummit. Ihanimmat ihmiset, jotka tykkäävät tenavista kuin omistaan ja ottavat haltuun muutamaksi päiväksi joka kesä. 

Mikä mahdollisuus meille vanhemmille - karata ruotsinlaivalle kahdestaan, buukata kylpyläviikonloppu, livahtaa Lontooseen tai muuten vaan vaipua maan alle lapsettomina. Aha. Mutta, siinä vaiheessa kun kuriiripalvelu oli toimittanut paketit perille eilen illan suussa, niin hengittäminen oli ottanut sen verran voimille että maattiin sohvalla ja selailtiin taivaskanavia. Sitten päätettiin lähteä Talinnaan. Tsekattiin aamukasin vauhtilautta, oltaisiin perillä kymmeneltä, käveltäisiin pitkinpoikin käsi kädessä, syötäisiin pitkän kaavan mukaan, ja päädyttäisiin Viruun yöksi. Loistava suunnitelma. 

Nonni, tuli aamu, hiljainen sellainen, käännettiin kylkeä ja jatkettiin unia. Venyteltiin puolelta päiviin ja päädyttiin Bauhausiin ostamaan poranpäitä. 

Kuudelta leffaan hämähäkkimiestä lasien läpi ja jatkot Pinellassa. Viinit etelä-afrikasta ja puheenaiheena meidän lapset. Totta kai. 

Talinna sitten ensi kesänä. Lasten kanssa. 

Comments

Popular Posts