Safari Story II: Tunteita ja tykytystä

Kyllä, kevättä rinnassa, hurlumheitä heinikossa - ja tirskuttelua takapenkin tenavilla. Suuria tunteita monella taholla.

Paritteluaika lienee juuri vilkkaimmillaan, ja välillä tuntui kuin olisi itsekin osana marssia Noan arkkiin. Pariskuntia siellä sun täällä, soidinmenoa, höyhenten pöyhistelyä, sarvipäiden kinastelua ja torahampaiden kolistelua... naisista totta kai. Mutta olo oli kyllä aika nöyrä, kun sai todistaa leijonapariskunnan lemmiskelyn Masai Maran auringonlaskussa. Impala-isäntä toisaalla paimensi kokonaista laumaa omia sirosääriään, samalla kun kirahvipariskunnat kaulailivat ja strutsit tanssivat.

Suuria tunteita oli myös emoilla ja pienillä. Virtahevon hellyys pikkuruiseen penikkaansa tai norsunaaraan lempeä kärsäily oman lapsensa kanssa vakuuttaa, että syviä tunteita on kaikilla luojan luomilla. Oltiin todistamassa ihan oikeaa tunteenpaloa, leikkiä, suurta solidaarisuutta ja yhteenkuuluvaisuutta. The circle of life.

Nyt alkaa armoton mahalasku kohti huomisen arkea ja lomanloppua. Heitetty hyvästit kotiinpalaajille ja nyt yritetään pitää napakasti häntä pystyssä ja keskittyä olennaiseen. 

Kaikki hyvin, kaikki hyvin ja kaikki hyvin, on, on, on ;) and no more safaripics for now. Pheew, I hear.

xxx

Comments

  1. Ooooh, mielettömiä kuvia! Saako udella millä kameralla ja objektiivilla kuvailit tuolla :)?

    ReplyDelete
  2. Ihania kuvia! Kyllä vaan lisää näitäkin kuvia!!!

    ReplyDelete
  3. Voih, kiitos! Ja aparaattina on kymmenen vuotta vanha Canon400D ja objektiivina uudehko-ihana SigmaDC 18-250mm. Sigman jälkeen on muut putket jääneet laukkuun ihan tyystin;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts