Kaihomieltä ja surusilmää.

Mariraitaa ja kirkonrottaa. Sokerikuorrutusta ja marenkikakkua. Kuplivaa ja höyryävää. Junioreilla saunaa ja sukellusta. Vihoviimeinen perjantai näillä kulmilla. Harmille on vaikea laittaa skaalaa, mutta antaisin muutaman raajan jos huomenna ei olisi pakattava ja lähdettävä. 

Takana on maailman paras kesäloma, taas kerran. Laatuaikaa, laatulomaa, laatuelämää, laatuihmisiä. On tehty paljon, ja paljon jäi myös tekemättä. Kukkaro on laihempi, emäntä ei. Saatiin isolla kauhalla ja nautittiin joka hetkestä, whatever the weather. 

Tämä päivä oli juuri oikea kruunu tälle jutulle. Tässä lähtötuskassa on onneksi iso lohtu mukana. Napataan meinaan mukaan koko meidän Turun bändi, ja me jatketaan yhteislomaa päiväntasaajalla vielä viikko. 


Caravan of Love ottaa siis kimpsunsa ja kampsunsa, ja suuntaa huomenna yön selkään suuntana kenttä. Samassa aikajanassa matkustetaan kellon ympäri ja risat, ja pyhäiltaa vietetäänkin jo Nairobissa. Halataan meidän talonväki, rapsutellaan koirat, kissat ja kanit - ja painetaan pää omaan sänkyyn;)

Comments

 1. Voi haikeeta! Kukkaro laihempi emäntä ei, oi, tuo sopii minullekin kun me tullaan Suomesta kotiin! Aina!

  ReplyDelete
 2. Jep, haikeeta! On tää meidän Turku niin nasta kaupunki, varsinkin kesällä :) on ollut ihanaa lukea lomastanne ja upeat kuvat sulla! Nyt täytyy pistää itsekin enemmän postauksia kaupungilta, jos ei muuta niin teidän porukan iloksi. Hyvää matkaa!

  ReplyDelete
 3. Miten teidän loma täällä Suomessa näyttää paljon aurinkoisemmalta kuin meidän!
  Ihania kuvia ja turinoita. Nyt sitten kotiin säästämään, jotta pääsee taas tuhlaamaan. Onnistunutta kotimatkaa!

  ReplyDelete
 4. Kiitos kivoista kommenteista. Kotimatka oli ja meni, arki alkaa nostelemaan taas päätään.. jatketaan kuitenkin kesäfiiliksiä, right? ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts