Twilight


Viikko on vierähtänyt vaimostellen. Eteläisen Malawin pusikoista rantautui pölyinen, ruskea ja karvainen mies. Koko kuukausi hunnigolla. Lapsien riemu on käsinkosketeltavaa. Ja äidistä on tullut taas auttamattomasti se pikkukakkonen, kun itse sankari on  paikalla. Hyvä näin. Siihen unohtuivat äidin suunnaton syli, ikuinen itkulohtu ja muinaiset pyllynpyyhkeet, iskä kun on kuitenkin se kaikista kolein. Onneksi osaa ja viitsii se mies vielä vaimoaankin kutitella, joten meillä talossa kaikki hyvin. Happy wife, happy home. Allekirjoitan. 

Lisää kliseitä. Jotta pidetään mies kotona tällä kertaa hiukan pidempään, niin käydään asialle vatsan kautta. Pistettiin pöytä pihalle tähtien alle; annettiin ja kannettiin pöytään spagettia. Ei mitään pikkupaloja tai tapaksen poikasia, vaan ihan rehtiä ruokaa ketsupilla. Eleganssin tilanteeseen toin onneksi minä, joka kallistuin pastan sijaan skumppaan. Mies olisi mielinyt lihan kokonaisena ja isoina paloina, mutta se säästetään huomiselle. Ilta oli myös kattauksen kenraaliharkka. Huomiseksi on tilattu lastillinen kavereita samaiselle nurmikolle, puun alle ja liha-aterialle. Isännän kokkaamalle.

Ja eihän ole iltaa nurmella ilman elävää musiikkia. Tyttö ja huilu kruunaa illan kuin illan.

Sama siis uusiksi huomenna. Hyvässä seurassa aina vaan.

Ja sitä ihan samaa toivotellen kaikille.

Jaana

Comments

 1. Hyvä, kun Mies palasi taloon :-)
  Mahtavan upea kuva on tuo mustavalkoinen huilunsoittaja!

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa ihanalta :) Kuvat poikkeavat omistani kovin paljon - maiseman osalta siis :)

  ReplyDelete
 3. Täydellinen kenraaliharjoitus-illallinen huomiselle...musiikit ja kaikki. Niin tunnelmallisen kaunista ja niin eri vuoden aika kokonaan kuin täällä Euroopassa. -Anne

  ReplyDelete
 4. Ihanaa, nyt nautitte kun mieskin on taas kotosalla : ) Ja hyvältä näyttää kattaukset puutarhassa valoineen kaikkineen, vaihtaisin just nyt kovin mielelläni täältä lumimyrskyn odottelun keskeltä sinne lämpimään. Suloista viikonloppua teille ja iloista iltaa pihapuun alle : )

  ReplyDelete
 5. Wau, miten upeat kestitykset/pippalot laitoittekaan pystyyn :))

  ReplyDelete
 6. Vaihtaisin minäkin maisemia sinun kanssasi - täällä lumituiskua ja -20C pakkasia!
  Ihana lyhty ja ihana tunnelma. Huomisen kuvaterveisiä jään odottelemaan.

  ReplyDelete
 7. Ihana, että teillä on taas perhe kasassa ja maassa rauha. Rattoisaa iltaa myös huomiselle!

  ReplyDelete
 8. Onni on lämmin syli - olkoon se sitten äidin - tai aviomiehen♥
  Pippalot on aina hyvä juttu. Ja aina kun on vähänkin syytä pippaloida, pitää juhlia! Ja varsinkin tuollaisessa ympäristössä. Värit, valo, lämpö. Mä olen niin kade just nyt. Meen peiton alle, otan kissan kainaloon, isäntä tuhisee vieressä. No, ehkä mä tyydyn tähän.
  Ihania kemuja, hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 9. Tuo teidän puutarha on kyllä upea ja muutenkin hieno set-up. Siellä kelpaa kestitä! Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 10. Hei Jaana, pitkästä aikaa! Aivan ihanat koristelut ja levollinen, hyvän olon tunnelma välittyy kuvista. Se on upea tunne, kun saa toisen puoliskonsa taas kosketusetäisyydelle ;) Hauskaa lauantai-iltaa ystävien kanssa.

  ReplyDelete
 11. Voi elämä, mä sitten rakastan tuota tunnelmaa, jonka vain sinä osaat taikoa joka tilanteeseen! Kuvista välittyy hillitty tyylikkyys ja Huvikummun rempseä riehakkuus yhtä aikaa, mieletöntä, ihanaa <3

  Onni on oman kullan kainalossa, muksut kaikki kotosalla!

  Lystikästä lauantai-iltaa ystävien seurassa!

  ReplyDelete
 12. Pöytä pihalla tähtien alla ja koko perhe koossa pitkän ajan jälkeen. Ja huilu soi sulosäveliä. Riemullinen jälleentapaaminen! Voi mikä tunnelma, ilo välittyy tänne asti.
  Loistavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 13. Ihana on saada isi/mies kotiin noin pitkän ajan kuluttua...kannattaakin sitä juhlia..:)

  ReplyDelete
 14. Tervehdys Helsingistä, yöllä pyrytti ja paljon. Meillä ei kanneta juuri tänään pöytää pihalle - ei edes grillata. Onneksi saan fiilistellä sinun kauniiden kuviesi äärellä. Sydämellinen kiitos kauniista blogistasi ja letkeää viikonloppua.

  ReplyDelete
 15. Ihanan tunnelmallista. Täältä talvisesta Suomesta käsin on mahtava katsella värikkäitä kuviasi ja kuvitella itsensä ajatusmatkalle päiväntasaajan auringon alle. Tuli inspiroitunut olo :)

  ReplyDelete
 16. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 17. Kääks, onko siellä aloitettu huilun soitto!? ihanaa <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts