Arkinen sunnuntai

Juupa juu, ihan tavallista oloa, visusti kotona oloa, perheen kanssa hyrräämistä - ja hiukan eilisistä hiluista toipumista;). Aikani kuluksi napsaillut kuvia päivän menosta, keittiössä lähinnä. Ilman mitään stailailuja tai retusointeja. Raakamateriaalia siis. Kaiken arkimaisuuden kruunuksi väsäsin vielä lihapullat ja keitetyt perunat pöytään. Meillä on taas talossa väkeä, on anoppi visiitillä ja poikasten viikonloppukaverikyläilyjä - joten ruuhkaa keittiössä. Suloista. 


Tänään arkisesti, mutta eilen oli glamouria yllin kyllin. Kavereiden 40-juhlat, joita juhlittiin isolla porukalla, ja ehdottomasti parhaat hipat pitkiin aikoihin. Kuvitelkaa - öinen sysimusta viidakko, suunnaton beduiiniteltta, punainen matto, valonheittäjät, valkoinen tanssilattia ja diskopallo. Heh. Cocktailmekkoja ja ilotulitukset. Tunnelma kanvaasissa, ehdottomasti. 

Arkea ja juhlaa, hommat balanssissa. Mukavat viikonalut kaikille. x


Comments

 1. Näinhän sen pitääkin mennä, välillä täysillä bailaten ja sitten taas kotona arkea! Taas akut ladattu ja jaksaa duunia ;-D
  (Miten komea mies onkaan kainalossasi, omasi?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, ihan ikioma on;) Harvemmin vaan saa kuviin suostuteltua tosin. Eli siis mun kameraharrastus ei ole kovasti huudossa meidän nurkissa;)

   Delete
 2. No ollaan sitä niin hehkeänä! Ihanaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voivoi, kuule irtoripset, korsetti ja push-upit:)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts