Opissa

www.windsorgolfresort.com

Konttori satsaa aika kivasti joukkojensa kouluttamiseen, ja nyt on taas yksi pakkopulla meneillään. Johtamiskoulutusta. Juu, ja tiukkaa analyysia meidän kyvyistä ja resursseista. Ryhmäliikunta ja tiimitsemppiä. Esitelmiä ja kuunnelmia. Kavereita ja kolleegoita. Ihan sitä samaa perustreenisettiä, paitsi että tapahtumapaikkana on kliinisen kurssikeskuksen sijaan hulppea golfkeskus keskellä suunnatonta vehreyttä Nairobin kupeessa. Ihan läkähdyttävän kaunista.

Tänään päästiin asian ytimeen. Pieni ryhmä kun ollaan, niin tarkoituksena on syynätä aika tarkkaan meidän sielunsyövereitä, ja houkutella esiin ne piilevät kyvyt johtaa ja tulla kunnon päälliköiksi:) Anyway, hommaan kuuluu myös pari persoonallisuustestiä. Hui. Vihdoinkin trendinä on arvostaa tunneälyä ja perusluonnetta osana johtamiskykyä. Testien kikkana on kurkistaa syvälle persoonallisuuteen. Lataamalla satoja pikakysymyksiä kovalla vauhdilla kuulemma paljastuu alaston totuus meidän luonteesta ja syvimmistä fiiliksistä. Homma on vielä sen verran monimutkainen, että vastauksien manipulointi ei onnistu. Ei hätää, tykkään testeistä - hiukan pilkettä silmäkulmassa.

Vastaukset analysoitiin pilkuntarkasti. Tulokset jaettiin luonneteemoihin - joista viisi vahvinta kuvastaa jokaisen henkilökohtaista johtajatyyppiä. Teemalista kokonaisuudessaan on pitkä ja komea: Saavuttaja, Tekijä, Strateginen Ajattelija, Kilpailija, Toteuttaja, Järjestäjä, Aktivaattori, Maximoija, Keskittyjä, Älykkö, Kurittaja, Visionääri, Ideoija, jne, jne. Aika voitontahtoisena kuvittelin testin todistavan todeksi mun piilevät kyvyt ja kirkkaan tulevaisuuden movers&shakers-categoriassa.

OK, omasta top-vitos-listasta tuli seuraavanlainen: Empatia Eläytyjä, Harmonian Hakija, Rauhanrakentaja, Positiivari, ja hiukan hännänhuippuna Järjestelijää. Siis äiti, eikö?

Ei yllätyksiä tällä kertaa.

Comments

  1. Ja noilla ominaisuuksilla myös varmasti hyvä johtaja!
    Kaunis kurssipaikka, jos ei tuolla olla luovia ja innovatiivisia niin ei sitten missään.

    ReplyDelete
  2. Mä luulen että mulla tulisi ihan samanlainen testitulos!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts