Saldo plussallaViikko hujahti silmissä, mukavat rytmit päällä – ollaan pikkuhiljaa koko liiga pääsemässä rutiineihin kiinni. Seitsemän kalenteria on pullollaan menoa ja tuloa, yhdessä ja erikseen – mutta onneksi on keittiönpöytä: pitkä, puinen ja leijonantassuinen, katettuna joka ilta puoli seiskalta. Sen ääressä vaihdetaan koulukuulumiset, toimistoturinat, jaaritellaan joutavia, suunnittellaan lähipäivät ja pidetään perheen kriisipalaveritkin, jos on tarvis. Oikein kiperissä tilanteissa pistetään äänestys pystyyn, ja äidin ääni voittaa aina;)

Meillä on pari akuuttia kotijuttua tapetilla juuri nyt. Ensinnäkin, siskonhakuprosessi on aloitettu. Jokavuotuinen juttu, bitter-sweet, hyvästejä ja tervehdyksiä samaan syssyyn, suloisia siskoja;  nykyisen isosiskon vuoden pesti lähenee loppuaan joulun alla, ja uutta mukaan kaivataan ja etsitään sinnikkäästi. Kaikki vinkit tervetulleita. Meidän valintapaneeli a la Elsa ja Anja tosin tahtoisivat siskon sijaan isoveljen tällä kertaa ´joku sellanen kuin Robin olis vaiks kui kiva´. Uskon. Mutta äidin ääni voittaa aina. Toinen kiva hommeli on meidän studion retusointi – ollaan raavittu parin vuoden pölyt pois lankun raoista, reivattu kalut uuteen uskoon, kannettu ulos laarillinen vanhoja kuvia ja origameja,  ja nyt on ipanoilla ainakin puhdas pöytä&raamit kunnossa oppimiseen ja puuhailuun.  Loppupelit on sitten vain raaka työtä.


My very own blogspot  ruusuilla ja rimpsuilla on aseteltu myöskin iskukuntoon - tosin aktivoituu yleensä vasta lasten livahdettua yöpuulle. Mulla on sydämellä muutama suloinen blogiajatus/analyysi tunnustusten kera, mutta niiden ajatusten järjestäminen vaatii oman tilan ja rauhan. Lauantaikeskipäivä futistreenien ja kitaratunnin välillä on ihan väärä hetki moiseen. Nyt keskitytään silkkaan delegoimiseen ja koordinointiin, herkistellään kun aika on oikea, ja käsillä.  Kiirettä pitää, mutta kotona on hyvät ajat meneillään. Niistä nautitaan ja hiljaa kiitetään.

Tämän lorun tiimoilta, sallikaa, ystävät, muutama snapshot keitaasta. Studio on ollut päivän operaatiokeskus. Ah. Viikonlopunjatkoja ihan kaikille. 

Much love. 

Comments

 1. Tuolla studiossa viettäisin varmaan minäkin aikaani :). Aivan ihana.

  ReplyDelete
 2. Ihanan näköinen paikka!
  Sinulla on uskomaton kyky yhdistää uutta ja vanhaa/modernia ja klassista ;-D
  Jos tuntisin "robin kakkosen" suosittelisin häntä heti teille, niin ihana tunnelma on elossanne ja olossanne!
  Hyvää sunnuntain jatkoa.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Mikä lovely lovely blogspot paikka! Ja nuo ruusut! Muuta en nyt sano!

  ReplyDelete
 5. Tästä ei blogspot voisi enää houkuttelevammaksi tulla, ihanaihanaihana :).

  ReplyDelete
 6. Voi että miten aivan ihana sisustus, lääh! En ole vielä ehtinyt meidän työhuoneen/kirjastohuoneen sisustusta miettiä ollenkaan, että voisitko tulla sisustamaan senkin...? :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts