Sunday Social


Jos eilen oli teemana vihannekset ja lähdevesi, niin tänään herkuteltiin hiukan toisilla eväillä. Ihan yhtä hyvillä totta kai. Nairobissa oli viini- ja juustokarnevaalit, jatsilla höystettynä. Ulkojuhlaa, tuttuja ja tunnelmaa. Tosin kun oli kertaalleen kiertänyt ne juustotiskit ja kauhonut tusinan lautasta juustopaloja, rosmariininaksuja ja pikkelsejä, samalla kun palanpainikkeeksi tuli erivärisiä viinejä kuin liukuhihnalta - niin oli ihan pakko viheltää peli poikki. Huh ja hik, kaikkea kohtuudella. Mutta sitten löysin nurkkakipsan, jossa oli siis maailmankaikkeuden herkullisimpiä jälkkäreitä, kaikenmaailman koristeluilla ja kiemuroilla. Oi, ja siihen jäin parkkiin. 

Saatiin kaikki maistella ja kokeilla. Lapset sovinnolla skippasivat mahdolliset makuelämykset, ja keskittyivät KFC:n kanataivaaseen. Meille himpan verran isommille jäi kivat fiilikset mukavasta päivästä auringon alla, yhdessä herkutellen, mutta myös oivallus miten valtavasti meillä on tarjontaa ja herkkupuoteja ihan kädenulottuvilla. Pari pussillista tuliaisia tuli mukaan, chilihyytelöstä tomaattimangohillokkeeseen. Jamis!

Mukavat pyhäillat jokaiselle. xxx. 

Comments

 1. Mitä ihanaa yhdessäolon fiiliksiä!

  ReplyDelete
 2. Ihania herkkuja! Siis valmistetaanko siellä paljonkin erilaisia juustoja? Ja tunnen kyllä etelä-afrikkalaisia viinejä, mutta onko teilläkin omia viinejä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juustoja löytyy joka lähtöön, ja löydettiin täkäläistä viiniäkin - siis ekaa kertaa, ihan kelpoa omalla tavallaan... mutta kyllä meidän vinkut tulee pääasiasta etelä-afrikasta. Terkut.

   Delete
 3. Ja nyt oli muuten helppo kommentoida ;)!!!

  ReplyDelete
 4. Ihanaa! Täällä on kohkattu Ruotsin kunkun visiitistä Partiosäätiön kokouksessa, punaisista puolukkamättäistä ja pimenevistä syyskuun illoista. Joka paikassa on omat ihanuutensa:) Turunterveiset! Mari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis tosi tosi tosi kiva kuulla susta! Halit ja terkut kotikunnaille. x

   Delete

Post a Comment

Popular Posts