Work Life BalanceTällä viikolla on mielessä vilahtanut muutamia omasta mielestä ihan fiksuja juttuja. Tärkeiltä tuntuvia ainakin.      Tasapainoa. Balanssia. Kohtuutta. 

Meneillään on hyvä draivi ja biorytmit yläkäyrällä. Duunissa hyvät meiningit, hemmetisti tekemättömiä juttuja, mutta hommat tuntuu olevan hanskassa jotenkuten kuitenkin. Stressinhallinta hyvässä jamassa ja seurana uusi hyvä tiimi. Kotirintamalla nurkat on kunnossa ja sielu lepää – rauha maassa, riemu katossa, ja neidin köhä on taltutettu. Mutta tässä tytön toipumisprosessissa olen viettänyt piirullisen enemmän aikaa kotona. Tullut kotiin himpan verran normaaliinpaan aikaan. Tälläinen tunnilla tuunaamineen kotiinpäin on parantanut arjen laatua ihan silmissä. Tosin pieni lommo normisuomalaisen naisen työetiikalle, kun en enää olekaan se illan viimeinen byroossa roikkuja – olen vaan reippaasti kerännyt kimpsuni auringonlaskun aikaan ja suunnannut kotiin.

Kun hommat on balanssissa, niin kaikilla suunnilla on hyvä olo. Hommat luistaa, perhe kehrää ja siinä sivussa on minuutti myös itselle, oma hetki. Ja joskus saa tuoda töitä kotiinkin, kone sylissä, uutiset päällä, mies liki, muksut nukkumassa, niin siinä sohvan nurkassa on ihan hyvä hiukan parantaa maailmaa. Kunhan kohtuudella, kunhan vapaaehtoista. Voikun pystyisikin pitämään balanssin näissä hommissa, mutta ei tarvita kuin yksi sen siunattu trombi duunissa, niin hommat taas luisuu käsistä. Mutta yritys hyvä on kuitenkin meneillään. 

Taisin tosin vetää tämänkin balanssin hakusen hiukan överiksi;)... istun meinaan torstai-iltaa yksin blogspotissani pihan perukoilla, kynttilänvalossa, ja hiukan hoitamattomia hommia tuijotellen. Itseasiassa kuitenkin ihan vaan nautiskelen -       lasi kuivaa valkkaria ja blogit. Perfect. 
Comments

 1. ...''lasi kuivaa valkkaria ja blogit. Perfect''. Tuo viimeinen lauseesi ainakin kuulosti minusta hyvältä ja tietty se, että perhe voi hyvin ja lapsikin on terve...mukavaa perjantaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maa makaa mukavasti. Neiti kunnossa, hellettä pukkaa ja kaikki ihanasti. Jättiterkut Varsovaan!

   Delete
 2. Tuo tasapainottelu, työn, perheen, harrastusten ja kaiken muun kanssa on haastavaa. Juuri niin kuin sanoit, ei tarvita kuin pieni painallus jostain suunnasta niin vaaka keikahtaa uhkaavasti!
  Ihanan oloista tunnelmaa vikassa kuvassa. Rentoa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos taas RT. Täällä tunnelmat jatkuu, balanssin pitoa. Sohvaillaan porukalla kylki kyljessä;) Hyviä fiiliksiä sinne myös! x

   Delete
 3. Ihana tuo viimeinen kuva, ja viinilasi niin kivasti siinä vieressä. Keväällä aloitin tekemään 20 tunnin työviikkoa ja kyllä on kaikki balanssissa, ehtii tehdä kotityöt ja lasten kanssa läksyjä ja itsellekin on aikaa käydä aamulla juoksemassa ja zumbatunneilla tai vaan lorvia pihalla. Ei se raha tässä maailmassa kaikki ole.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis ihan vihreänä - haaveina olisi niin tehdä puolta päivää! Tykkään tottakai duunistani, mutta balanssi on hakusessa.. ajattele, aamulenkit, iltapäiväpuuhailut.. aikaa kodille, aikaa lapsille. Niinpä. Olet onnenmyyrä. Tai kaikkihan me ollaan. Lauantaihalit.

   Delete
 4. Toi on just niin totta! Ja sitten kun luulet että tasapainoilu on hallussa kun trapetsitaiteilijalla, ne huutaa kotiin tullessas: "Blääh, joko sä tulit? Nyt ei saada syödä iskän kaa olohuoneessa" ;( Nyt lähden sekoittelemaan sun rohtojas, jos uni voittais tän yskän ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei - toivottavasti yskät on saatu häteteltyä! Toipumisia tonnitolkulla. x

   Delete
 5. Noi punaset korkkarit. Kuola valuu. ÄH, ikävä teitä <3 Tee inkkusisko.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Murumurumuru, meillä on ihan tajuton ikävä sua kanssa! Alkaas nyt pistämään pläänit paikalleen niin että saadaan sut tänne pian lomailemaan;) xxx

   Delete

Post a Comment

Popular Posts