HelmihommissaHuomenna on gaaladinneri ja mulla on ehkä maailmankaikkeuden kaunein mekko. Tai ainakin sinnepäin. Just sellanen unelma, jonka laitan jonain päivänä linnan juhliin;) Simppeli, suora, tykö, kuin hanska, moderni, mutta kankaana huikea afrikkalainen. En olisi eläissäni uskonut oranssinvihreään pukeutuvani, mutta never say die. Tässä ollaan ja mekkona on oranssinvihreä luomus, isoilla kuvioilla. Tiedän, kuulostaa kamalalta, mutta ei ole. Mekko on kuin karkki. 

Tulipahan kehuttua.

Mun normijuhlagarderoobi on musta. Ja koruiksi hopea aina. Nyt ollaan rikkomassa niin räikeästi omia rajoja, että korujen pitää olla tilanteen tasalla. Harmikseni lippaasta ei löydy oranssia, vihreäkin vähissä. Joten puuhaan: perjantaina on naapurikorttelissa tilpehöörimarkkinat, joista löytyy mitä tahansa. Suunnistin helmikojuille, ja ah – mitä ihanuuksia oli nipputolkulla. Antiikin kauppahelmistä meripihkaan. Kaupat tehtiin väriskaalaan sopivista. Kauppayksikkönä on rantu, joista jokainen askartelee omansa mielensä mukaan. 

Hiukan helmiä hiplateltuani, tiesin mitä pitää tuleman. Moninkertaiset ja monenväriset käädyt kaulalle, dekoteelle sopivat ja avoimen puvun pilkuksi iin päälle. Amberia, kristallia, antiikkilasia ja poltettuja savihelmiä. Näissä merkeissä on ilta studiossa vierähtänyt. Pysyin rehtinä väriskaalalle ja kaveriksi tuli varsilasillinen roseeta. 

Älkää hyvät ihmiset pelästykö. Kokonaisuus ratkaisee. Aiheesta lisää ihan pian, lupaan. 

Comments

 1. I-H-A-N-I-A!! Nuo oranssit ovat kuin pihlajamarjoja!
  Innolla odotan kuvaa mekosta ja kokonaisuudesta!

  ReplyDelete
 2. Ja ihan kuin mustikoita nuo tummat helmet. Minäkin odotan kuvaa kokonaisuudesta :).

  Ja kyllä vaan sanon taas, että nämä sinun blogin kuvat ovat ihania! Niissä on niin oma tunnelma, etten ole sellaista missään muussa blogissa ikuna nähnyt.

  ReplyDelete
 3. Voin kyllä kuvitella, että kokonaisuus on TÄYDELLINEN! Vihreä ja varsinkin oranssi on mun juttuni tällä hetkellä :) Nuo oranssit helmetki on niin ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Floweroiwer in hippyville, niin kun mies kuvailee mun mekon väripläjäystä;)

   Delete
 4. Odotan innolla mitä tuleman pitää...upeita kuvia olet taas saanut aikaiseksi!
  X

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts