TGI melkein F


Jos alkuviikosta kamppailtiin ikävän kanssa, loppuviikko on vierähtänyt kaaoksen kourissa. Siis totuushan on se, että vaikka on kauniit ruusut vaasissa ja valkoiset liinat pöydillä, niin arki voi olla yhtä sekamelskaa sillointällöin. Tai useinmiten, niinkuin meillä päin. Ei ne sotkut ole edes kirjoittamisen arvoisia, mutta jokainen tietää kun hommat tökkii ja kökkii. Siis ei todellakaan mitään vakavaa, vaan voipi olla että se ikävän alavire vain heijastelee lonkeroitaan moneen juttuun.

Mutta koko homma onneksi sai oikean perspektiivin tänään aamusta, kun kampesin itseäni auton ja keittiön väliä about kuusi kertaa – aina jotain unohtaen, sata minuuttia myöhässä, apinan pissat päässä (siis ihan totta), moisesta kurkkusuorana kirkuen. Ja ihan hiukan kiroillen. Auts. Elsa siinä tuijotteli sitä tohinaa tyynesti, marimekkopyjamassaan, nappasi kameran ja ilmoitti, että tästä saa vaikka kivan jutun sun blogiin, äiti. Voi rakas, miten repesin. Eli todiste on ohessa.  Sallikaa, koominen kooste. 


Mutta, jotta ei kuitenkaan unohdeta niitä kukkia ja kynttilöitä – niin tunnelma on nyt jo ihan toista. 13 tunnin duunipäivä takana, tunika kurtussa ja nuttura suhrussa, mutta olo oikea. Talo hiljainen, netti sylissä, rose kädessä. Huomenna on vapaapäivä, edessä pitkä viikonloppu, ja kaikki aivan ihanasti. Känkkäränkät on haudattu ja kuopattu, ja hyvät mielet on tässä ja edessä. Näin on päätetty. 

Enkä ota stressiä kaivertamattomista kurpitsoista. Edes. 

Love, Peace and Goodwill to everyone. Ja uusille lukijoille;)


Comments

 1. Kyllä lapset tietää mitä pitää kuvat ja mitä varten :D
  Kauniita kuvia kukkineen ja kynttilöineen! Oikein ihanaa vapaapäivää ja viikonloppua!!!

  ReplyDelete
 2. Nautihan ansaitusta vapaapäivästä! Täällä pitää hereillä tähän aikaan vuodenajan vaihtuminen, kesärenkaat ja talvikelit... Oli pakko piipahtaa kylässä Akaasian alla että olo pikkuisen lämpenis;) nauru auttoi...apinanpaskaa päässä! Kaikilla meillä murheemme! Voikaa hyvin viikonloppuna;)

  ReplyDelete
 3. Vähemmästäkin ottaa päähän ja vielä jos apinatkin pissaa ;-D
  Niinhän se usein on, että kun joku alkaa mennä huonosti ja ottamaan päähän niin sitähän sitten jatkuu! Ja taas välillä kaikki on yhtä auringonpaistetta ja hymyä, ehkä hyvä niin, sittenhän muistaa nauttia niistä hyvistä hetkistä täysillä.
  Ihana tilannetaju lapsilla!
  Ja tuo ilmoitus seinällä on kyllä aika liikkis ;-D
  Mutta sentään kirjoitettu sävy sävyyn sisustusvärin kanssa! Ihanasti teillä jo ripaus punaista...odotusta joulusta, ehkä.
  Olet totisesti vapaapäivän ja pitkän viikonlopun ansainnut, nautihan täysillä ja rentoudu!

  ReplyDelete
 4. Voi muksuja!<3

  Sellaiset päivät on kamalia, asiat vain luisuu, mitä enemmän kiukuttaa sitä enemmän menee pieleen ja sitä enemmän kiukuttaa.

  Onneksi on ne illat jolloin kaikki on taas hyvin

  ReplyDelete
 5. HAUSKA PÄIVITYS JA ROUVA NÄYTTÄÄ OIKEIN KAUNIILTA LAPSEN OTTAMISSA KUVISSA...
  xx

  ReplyDelete
 6. Hei vielä, blogissani on sinulle haaste, jos haluat ottaa sen vastaan...
  X Päivi

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts