Purple rain
On ollut hiljaista ruudun tällä puolella. Takana on taas muutaman päivän menoputki, matalalla lennolla on pidetty elämää raiteillaan;), sitä kivaa kirjoa pikkujekkuineen. Trampoliini vaati toisen raajan kuukauden sisällä, kun Allun sormi meni kippuraan ja melkein poikki. Töissä on isoja kuvioita ja sitten vielä huvipuolella on ollut huisketta. Keli on kauneimmillaan ja kesän kynnyksellä ollaan. Siitä varmana on merkkinä kukkivat jakarandat. 

Jakaranda on eteläisen telluksen koivu, kaikkien tuntema, joka pihamaalla kasvava. Vaatimattoman oloinen lehtipuu, joka räjähtää siniseen kukkaan joka lokakuu. Lokakuussa ollaan, ja koko seutu sinisenä - huikean hieno värishow. Tuota pikaa kukat kuitenkin kuihtuvat, varisevat nuput peittävät pian nurmet ja tien pientareet.

Jakarandasta innoissani niputtelin tänään sinisiä kukkia ja nappasin muutaman kuvan.

Näin täällä lyhyesti.

Love and Peace. Plenty. 

Comments

 1. Voi tota Jakarandan kauneutta! Kiitos tästä postauksesta, mielellään kuvia katselee täällä tulvaisessa suomenmaassa...

  ReplyDelete
 2. Niin täällä Suomessa suurimassa osaa maata sataa kaatamalla, Pohjanmaalla tulvii.... Etelä-Suomessa oli kaunis syyskeli, siitä onneksi ehti nauttimaan täysillä.
  Onpas teillä tramppa vaarallinen, toivottavasti sormi on jo paranemaan päin!
  Kauniin väristä siellä!
  Rauhallista viikon alkua!!

  ReplyDelete
 3. Ihan mielettömät värit! Täällä keltaista ja punaista - ja vettä!! Halauksia!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts