Malttamattomana


Otin oman blogihetken tänä iltana, kävin ihan rauhassa kurkkimassa, ihailemassa, moikkaamassa ja haistelemassa tunnelmia muiden saroille. Joulufiilikset on ihan selkeästi hiipimässä mukaan arkihetkiin; kynttilöitä, himmeitä iltoja, punaviiniä, havunoksia, lumipeitteitä. Tunnelmia taivaasta, meikäläiselle.

En aio langeta jouluiseen koti-ikävään ihan vielä, sillä muuten ei marinalle tule loppua lähiviikkoina. If you can´t beat them, join them. Eli rohkeasti ryhdyn herkistelemään näilläkin levelysasteilla. Harjoitellaan joulunodotusta. Pimeät illat ovat omasta takaa, pinkit kallat saavat nyt ajaa havujen virkaa vielä toistaiseksi, tuikut Iittalan Aalloissa, ja KitKat. Not bad. Tosin Arja Korisevan sesonkisikermät saavat vielä odottaa;)

Kuukausi vielä, ja sitten voi virallisesti räjäyttää joulupankin – ihanaa - kilsa valoja, kuutio palloja ja tonni kimallusta. Miljoona piparia ja samanverran torttuja. 

Joulu on vaan niin ihana. 


Comments

 1. voi miten kauniita kuvia!

  Joulua odotetaan täälläkin varsin malttamattomana! mm!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan, aivan, itse tykkään aloitella hiukan aiemmin, sillä joulu loppuu aina liian nopsaan. Ehkä lokakuu on nyt himpan verran turhan ajoissa kuitenkin;)

   Delete
 2. Hei, ootko huomannu että kyselin sulta ikävästä ja syksystä pari postausta aiemmin ;) seuraan oikeesti mielenkiinnolla miten joulu paukahtaa päälle siellä, ilman toivoakaan lumesta! Toisaalta, aika mageeta kun ei tarvii arpoa että tuleeko sitä vai ei ;) Nautitaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, ihan nappiin osuit kyselyjen kanssa. Olen sen sellainen syksytyyppi, että tuntuu tosi kurjalta missata ne kirpeät kelit, sienimetsät, ruskat ja rännätkin! Ikuiseen kesäänkin kyllästyy, ja yleensä ikävä vain yltyy joulua kohti. Tätä remmiä ei kuitenkaan voi kotiin kantaa kahta kertaa vuodessa, ja jotenkin se kesä on aina ollut se otollisempi lomailuun. Mutta - antaisin oikean käteni joulusta Turussa. Piste. x

   Delete
 3. Kauniita kuvia ja ihanaa fiilistä!
  Useasti olen kuvissasi katsonut, että teillä on esillä näitä "suomi-juttuja", Iittalaa, Marimekkoa ja Ikeaa (omin senkin suomalaiseksi!) Ja siihen päälle ripaus sitä paikallisuutta, niin kyllä on aivan ihana lopputulos!
  Tämän blogimaailman myötä tämä joulun odotus kyllä aikaistuu, kieltämättä. Toivottavasti ei kyllästys iske ennen H-hetkeä.
  Meilläkin kotiin tullut vähän kausivaloja (siis ei jouluvaloja ;-D), eli vähän jo fiilistellään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suomi-juttuja totta kai. Joskus tuntuu, että se kotimaisuus oikein kärjistyy, kun on kaukana. Ja kaikki ihanat tutut ja sukulaiset kyllä tietää, mistä emäntä tykkää. Ihanaa viikonloppua sinne, mulla on haaste työn alla;) x

   Delete
 4. Hih... ihanaa joulun odotusta ;) Yritän itsekin työntää nuo joulujutut vielä taka-alalle!

  ReplyDelete
 5. Meillä on jo ostettuna lasten joulukalenterit - varmuuden vuoksi, etteivät lopu kaupasta :) Joulua täälläkin pikkuhiljaa aletaan odotella, että selvitään marraskuun pimeydestä. Halauksia sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä. Arvaa mitä aina kaipailen tähän vuoden aikaan, jes, partiolaisten kalentereita! Pitäisi kerran ostaa oikein varoiksi tuleville vuosille;) Halit viikonloppuun. x

   Delete
 6. Tykkään joulusta, mutta toivon, ettei se valtaisi kaikkia paikkoja ihan vielä, ettei tule yliannostusta. Toivo taitaa kuitenkin olla turha...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi joulun markkinameininkiä ei täältä löydy! Eli annostusta voi onneksi itse säädellä - vaikka kyllä sitä kotimaista jouluhulinaakin olisi kivä päästä maistelemaan;) Viikonlopputerkut.

   Delete
 7. Se ihana lumi joka toi jo hiukan joulufiilistä suli siis (odotetusti) pois, pöh ! Pimeyttä loiventamaan saakin jo laittaa hiukan valoja ja kynttilöitä tuikkimaan. Halit, Mirjo xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, lumipeite kuulostikin himpan verran liian ihanalta ollaakseen pysyvästi totta... nauttikaa talven ja joulun odottelusta, kynttilöitä ja paksuja vilttejä. Suuren suuret halit kaikille, Jx

   Delete
 8. No kyllä tuo kaunis kukka voittaa havunoksan ja hei, nythän on vasta marraskuu! Onko se joulu niin ihana, en mä tiedä, no jaa!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts