Lamu Bed


Meillä on maassa vaalitauko. Koulut on kiinni koko ensi viikon, duunit alustavasti vain maanantain. Pidätellään henkeämme ja toivotaan parasta. Uskotaan lujasti, että lähipäivät todistavat maailmalle Kenian tahdon ja kyvyn olla demokraattinen, kypsä ja rauhaarakastava valopilkku muuten niin synkeässä Afrikan lähihistoriassa. Maanantaina meille valitaan uusi presidentti. Taistosta tulee tiukka. 

No, näiden vaalitunnelmien tuoksinnassa emäntä meni ostoksille. Kyllä, kaapit pursuaa kestomaitoa ja leipäjauhoja, purkkiherneitä ja spagettia. Jos siis vaalihommat sattumalta menisi retuperälle ja meille julistettaisiin kriisi. En usko lainkaan. Mutta näiden hätävarojen lomassa kauppakassiin eksyi sänky. Eikä mikä tahansa sänky, vaan Lamu Sänky. Lamu Bed. Jokainen meidän suuntaan eksynyt tietää ja tuntee Lamun valkoiset hiekkarannat, palmut ja arabian yöt. Lamu on meidän Kenian miniversio Zanzibarin mystiikkaa, mausteita ja mieletöntä tyyliä. Lamun arkkitehtuuri ja design on maailmankuulu, huonekalut keräilykappaleita - ja jokaisen täällä asuvan toivelistalla. Itse olen etsinyt ja silmäillyt sitä ainoaa oikeaa Lamukalua vuositolkulla, kunnes vihdoinkin tavattiin tällä viikolla;)

Kaunis, käsinkaiverrettu, kuitenkin yksinkertainen - voi ajaa sohvan virkaa, sopii verannalle, vierasvuoteeksi, parisängyksi, miksi vaan. Meillä se pääsi pravuuripaikalle olkkariin. Hiukan on korkea ja tilan ottava, mutta sievä. Olen siirtänyt mobiilibyrooni ja vaalitarkkailukeskuksen siihen tyynyjen keskelle. Tässä olen ja oikein on passeli :)

Nyt jatkan blogihurvittelua ja lähden piipahduksille. Ja oikein valtavasti tervetuloja uusille lukijoille - te kaikki jaksatte aina sykähdyttää ja siitä kiitos!

Lamun päältä hyvää iltaa kaikille. xxx


Comments

 1. Todellinen kaunotar, ja muutenkin ah, mikä tunnelma! Toivotaan myös samaan hengenvetoon hyvää vaalitulosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maikki, täällä on meneillään kummallinen hiljaisuus... huominen hermostuttaa hiukan, mutta kaikke mennee ihan nappiin. Fingers Crossed.

   Delete
 2. No voihan niin tosiaan käydä, että menee kauppaan ostamaan spagettia ja mukaan tarttuukin sänky :D.
  Tosi houkuttelevan näköinen yksilö. Kutsuu löhöilemään tyynyjen keskelle.

  Toivotaan sellaista vaalitulosta, että kriisivarastoille ei ole tarvetta. Ainakaan siinä merkityksessä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kuule, mulle tarttuu kaiken maailman juttuja mukaan kauppareissult;) siis onneksi ei ole suomalaisia kirpputoreja lähimailla... kiitos toivotuksista, toivotaan kovasti, että huomenna kaikki menee ihan nappiin!

   Delete
 3. Sänky on hieno, mutta aivan ensimmäiseksi näistä silmiin pisti Menolippu. Paras lautapeli! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Menolippu on ihan huippu - uusi tuttavuus, ja tykätään!

   Delete
 4. Voi mikä kaunotar, kyllä tuolla kainalossa kelpaa kölliä :-)
  Jos näet toisen, niin pistätkö postiin tulemaan tänne meille, minäkin haluaisin tuollaisen :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. all right, pidetään mielessä ja silmällä;) tai voit tulla hakemaan vaikka...

   Delete
 5. Kannujen keräilijänä bongasin heti tuon kauniin taivaansinisen kannun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä arvasin, että bongaat tuot kannun! Käsintehty tässä naapurissa... mukavaa viikkoa sinne!

   Delete

Post a Comment

Popular Posts