Rauha, vapaus ja portit auki!Pyhäaamu, ja olona huojennus. Kotiaresti on ohi, portit on heitetty selkosen selälleen ja meillä on presidentti. Maassa on rauha, kansa juhlii ja voidaan vihdoinkin palata normieloon. Kuusi päivää kärvisteltiin tuloksia odotellen, pahinta peläten, parasta toivoen. Mökkihöperyyttä oli ilmassa loppuviikosta, ja eilisen vaalijulistus oli pop! Totta kai piti vielä kuulostella, miten vaalien tulokset otetaan vastaan, mutta ei onneksi mitään suurempää hämminkiä. Koko episodin uhrisaldo pysyi alle kahdenkymmenen - eli melkein selvittiin viikosta puhtain paperein, niin karmealta kuin kuulostaakaan, vain kaksikymmentä. Luuserin porukka tietenkin toitottaa vaalivilppejä ja muita kimurantteja solvauksia, mutta eiköhän olla noin suurinpiirtein selvillä vesillä tämän homman suhteen. Kiitos Kenia. 

Tänään aamusta lähdettiin ulos pihasta. Whooa;) Otettiin koirat ja piipahdettiin naapurikorttelin pikkuruisessa ostoskeskuksessa. Käveltiin kadulla, heiluteltiin juhlahumusta palaaville kadunmiehille, ja hymyiltiin auringon kanssa kilpaa. Haetiin päivän lehti, take-away lattet, tuoreita marjoja ja bagelsit kaikille. Pojatkin vapautettiin ja livahtivat samantien kavereineen pelihallille. 

Kohta kaivetaan läksykirjat ja koulureput takaisin hollille, hiukan kertaillaan huomisen duuneja ja toivotellaan arkea tervetulevaksi. Ihan parasta. 

Tähän jos mihin sopii Eric Wainanan iki-ihana Daima MKenya, forever Kenyan. 
Kannattaa kuunnella alusta loppuun, ihan tosi. 

♥♥♥


Comments

 1. Ihan mahtavaa! Ei täällä taaskaan voi kaikkea kuvitella, mutta sen vapauden tunteen kyllä, kun portit on taas auki normaaliin elämään :).

  Jess!!

  ReplyDelete
 2. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Onneksi.

  ReplyDelete
 3. Onnea, aikamoinen koettelemus, kyllä täällä meillä on paljon ihan itsestään selviä asioita, joita ei tule edes ajatelleeksi, että voisivat olla toisin, ihanat kuvat tuossa edellisessää postauksessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ja nyt katse eteenpäin. Terkut!

   Delete
 4. Onnittelut ja halaus, vaikea kuvitella fiiliksiä kun puntarissa on maan tulevaisuuden / turvallisuuden lisäksi perheen tulevaisuus / turvallisuus.

  Perusturvallisesta Suomesta katsottuna tuntuu epätodelliselta.
  Yritän kuitenkin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, mutta onhan se selvä, että jos olisi tosi uhka-vaaraa meikäläisille, niin olisin ensimmäisenä rahtaamassa näitä rakkaita muualle. Onneksi kriisinpoikaset ohi, ja maa makaa mukavasti. x

   Delete
 5. Mikä helpotus, että siellä nyt näyttäisi olevan kaikki hyvin ja maa on saanut presidentin. En osaa edes kuvitella teidän kuluneita päiviä, täällä Euroopassa kun tuollaista on harvemmin. Nauttikaa vapaudesta, se on kullanarvoinen asia.

  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kullanarvoista. Piste. Ja mikä herrankukkaro se kotipuoli onkaan... Mukavat viikon jatkot!

   Delete
 6. Onnea:)
  Ei tuollaista tilannetta osaa kuvitella tällainen pohjoismaassa asuva.

  ReplyDelete
 7. Mahtavaa, onnea Kenialle!!!

  ReplyDelete
 8. Mahtavaa..uutisista jo kuulinkin, että olette bresidentin saaneet...:)

  ReplyDelete
 9. Onnittelut uudesta presidentistä! Ja turvallista paluuta arkeen.

  ReplyDelete
 10. Sunnuntain Hesarista luinkin, että saitte "nuoren" presidentin. Onnea. Toivottavasti kaikki sujuu rauhallisesti.
  Tarja L

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pressa saatiin, vaikkakin hiukan kyseenalainen... muutamat mutkat on varmaan vielä edessä, mutta mutta.. nyt kaikki mukavasti. Terkut sinne!

   Delete
 11. Hienoa, että ''kotiarestinne'' on päättynyt. Laulu, jonka linkitit loppuun oli IHANA, kiitos. Kuten jo aiemmin kerroinkin, tulee vastaavat kokemukset niin mieleen Aasian puolella, kuten poliittiset konfliktitilanteet esim. asuesaamme Indonesiassa. Onneksi kaikki nyt hyvin siellä. Mukavaa alkavaa viikkoa!!
  Xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki hyvin, maa makaa mukavasti. Nämä on näitä muuten mukavan kolikon toisia puolia, poliittinen tärinä aina silloin tällöin. Isot terkut sinne ihanaan Varsovaan xxx

   Delete
 12. Hi there it's me, I am also visiting this site daily, this web page is actually pleasant and the visitors are actually sharing good thoughts.

  Also visit my web blog: family blog

  ReplyDelete
  Replies
  1. Amazing that you found here! Welcome, and of course I visited yours too - love it!

   Delete
 13. Haastoin sinut, käy hakemassa, jos tapaat vastata niihin.

  ReplyDelete
 14. Minä viihtyilen ja seikkailen täällä blogissasi, i.h.a.n.a tuo linkityksesi, kieli on tosi soljuvaa, nautin kuunnella vaikken mitään ymmärräkään :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts