Deco Deco


Ilmassa on selvästikin sisustusta. Olen tässä selaillut suloisia sivustoja ja blogeja, toinen toistaan ihanampia home deco-juttuja. Samalla sain vielä Rouva T:ltä tehtävän pongata IKEAn kuvaston lempparit. Oi, mitä suolaa haavoille – hirveä hinku huonekaluhankinnoille ja lähin IKEA on kolmen tuhannen kilsan päässä.  Tähän jomotukseen ei tepsi  afrikkatilpehööri, vaan nyt tarvitaan todellista designia, eleganssia, klassista. Toimesta tuumaan, ei muu auttanut. Nairobistahan saa kaikkea - ei helposti ehkä, ei halvalla tietystikään - mutta saa kun tulee tulenpalava tarve. Nyt tuli.

Vietin orpiksessa aamun, ja sieltä suoraan läpi pölyn ja ruuhkan kohti sisustajan taivasta. Palacina Interior tarjoaa unelmia, kultaa ja kimallusta. Tajuttoman ihania huonekaluja, sitä sun tätä turhuutta.  Tarkoituksena oli vain hiplailla, haaveilla ja päästää suurimmat sisustushöyryt ulos. Ja pah, mukaan tuli uusi pöytä telkkarihuoneeseen. Saipa Arterkin puinen antaa tietä ruosteiselle metallihökötykselle lasikannella. Aika ihana, simppeli ja sopii niin napakasti siihen yläkerran takan eteen. 

Huoh, helpotti.

IKEA-projekti oli kiva. Ja kärkikolmikko on .... pyöreä peili metalliraameilla, herkkuturkoosi kärry, ja tosi kivat tuolit ruokapöydän kaveriksi... namupaloja kaikki tyynni. Jokaisen ottaisin omakseni, moninkertaisesti. Ehkä joskus ollaan IKEAn naapurissa, ehkä joskus. 



Comments

  1. Ihailen kuviasi...pöytä on upea ja ympäristö niin kodikas...huone näyttää todella kutsuvalta ja talo sisältä mielenkiintoiselta ja kauniilta...
    Mukavaa sunnuntaita.
    X

    ReplyDelete
  2. Luulin ensin että kuvat olivat sieltä kaupasta! Eli ehkä jo tuosta arvaa, että mielestäni teillä on aivan mahtavan näköistä! Ja hei, aina uusi paikka/huone mistä kuvat on otettu....käyt varmasti välillä myös naapurin puolella ;-D
    Ihanaa viikonlopun jatkoa.
    Ai niin, kivoja valintoja olit löytänyt Ikeasta (tai kuvastosta) tykkään noista tuoleista ja tuosta turkoosista kärrystä.

    ReplyDelete
  3. Onpas ihana pöytä! Ja tuolta kirjahyllystä voisi löytää mukavaa luettavaa :). Tutkin aina kaikkien kirjahyllyt ;). Tuossa sohvalla voisi köllötellä ja lukea.

    ReplyDelete
  4. Tuota sinun vaasia himoitsen! Ja ei nuo ruusut täällä Euroopan puolella noin isoja ole!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts